من پاره ای نمک هم به آن بیشتر می کنم خیلی خوشمزه می شود. ولی بازهم افرادی هستند که تصور مینمایند در فرایند خشک شدن میوهها، به آن ها قند یا نمک اضافه می گردد و باعث ناسالم شدن آن‌ها میشود، اما همین خیال اشتباه است. به جهت منعکس نمودن نور بخش اعظم و شتاب بخشیدن به روند خشک شدن میوهها، یک ورق آلومینیوم یا این که قلع در زیر سینی قرار دهید. همینطور می بایست بدانید که، مدت روزگار خشک شدن میوهها کاملا باهم گوناگون است و به مقدار آبدار بودن میوهها، جور برش و ضخامت میوهها و همچنین گنجایش دستگاه میوه خشک کنی شما متعلق است. استعمال از دستگاه میوه خشک کن، منجر می شود آب میوه به رخ خیلی آرام ، آهسته و اصلی حرارت خیلی قلیل تبخیر شود.اکثر این دستگاه های میوه خشک کن در کف خود المنت برقی مشبک دارند که بر روی آن ها هواکش قرار دارد. در این روش از آب میوه هایی که ویتامین ث دارن به جهت جلوگیری از تیره شدن رنگ میوه ها استعمال می کنن. فیبر به حرکت آسان مواد غذایی در دستگاه گوارش کمک مینماید و برای ایجاد حساس سیری، کمتر وزن و بهبود هضم موءثر است. درصورتیکه دستگاه میوه خشک کن ندارید و به جهت تهیه چیپس میوه عجلهای ندارید بهترین راه، استفاده از بخاری یا این که شوفاژ است. دستگاه مجهز به مشعل جمهوری اسلامی ایران رادیاتور هوشمند می باشد. سوپرغذاها را می توان به عنوان مواد غذایی نامید که از حیث ارزش غذایی نسبت به بقیه اقلام غذایی برتری دارند. به همین عامل همین افراد تمایل دارا هستند بدانند خصوصیت های میوه خشک باکیفیت چیست و به چه صورت می اقتدار میوه خشک عالی و بد را از طرز تهیه ی میوه خشک هم تشخیص داد. مدت روزگار آیتم نیاز؛ به ضخامت میوه، حرارت بخاری یا این که شوفاژ، نوع میوه و … مدت زمان خشک شدن میوه به تناسب ضخامت اسلایس و آب دار بودن میوه ها متفاوت می باشد ولی به طور تقریبی برای میوه های گوناگون به توضیح پایین می باشد. میوه های خشک را می توان به جهت مدت زمان طولانی حفظ کرد، بنابراین جایگزین مناسبی به جهت میوه تازه در بیرون از فصل آن است، مثل مصرف آلو یا آلبالو خشک در زمستان. فروشگاه آنلاین ریوک ارائه دهنده محصولات ارگانیک در کشور‌ایران و صادر کننده محصولات به کشورهای خاورمیانه و راستا خلیج فارس است، هدف ریوک، ارتقاء مرحله کیفی محصولات غذایی موجود در بازار به میزان استانداردهای بینالمللی است. هدف ریوک از ارائه محصولات طبیعی افزایش مرحله کیفی و مقدار سلامتی شما دوستداران طبیعت است. امری که در کشورهای مختلف عالم گزینه توجه بوده و همانند طعم میوه های تازه ی ایرانی و خشکبار سنتی کشور‌ایران همچون انجیر، قیسی، توت، اشکال آلو خشک و کشمش، طعم و کیفیت میوه خشک های ایرانی هم آیتم توجه واقع شده و صادرات همین محصولات به کشورهای متعدد جهان موفقیت آمیز باشد. در محصولات پخته شده: کشمش، خرما و مویز طبق معمول در کلوچهها و نانها استفاده میشود. الزاما توریهای استیل ضدزنگ، پلاستیکی یا فایبرگلاس اهمیت روکش تفلون استعمال کنید. بهتر است در ظروف پلاستیکی ویا شیشه ای در بسته محافظت شود. در جای خشک و خنک وبه دور از محیط نمناک حفظ شود. وجود آلودگیهای نسبی ناشی از حشرات، باد و باران، برخی آلودگیهای شیمیایی و میکروبی موجود در محفظه و حتی خاک اشاره کرد. برای مراقبت خوب تر میوه خشک بهتر میباشد آن گاه از خرید آن یا آن‌گاه از این‌که در خانه آنان را خشک کردید، اذن بدهید مدتی در دمای محیط قرار گیرد تا رطوبت آن ها از در بین رود. رطوبت هوا هم در حین خشک نمودن میوه بایستی تحت ۶۰ درصد و هوا هم آفتابی و گرم باشد. میوه خشک می بایست نسبتا سفت باشندزیرا رطوبت آن ها از در میان رفته است. توجه کنید که میوهها تا وقتیکه بر روی بخاری میباشند مقداری نمدار به لحاظ میرسند اما زمانی خنک شوند، سفت میشوند. هر روز تعدادی توشه به میوهها سر بزنید و بر پروسه خشک شدن آنان بررسی کنید. خواص منحصربهفرد هر میوه، اصلی اعتنا نوع میوه محفوظ است. خشک کردن میوه ها بایستی بسته به دسته مقاومت و خاصیت آن ها شکل بگیرد. اما می بایست اعتنا داشت که در صورتی که می خواهیم استفاده حداکثری از مواد مغذی میوه های خشک داشه باشیم .باید به نگهداری آن هم با بدهیم. در روشهای سنتی و خانگی، واکنشهای قهوهای شدن نسبت به روشهای صنعتی، بیشتر است زیرا معمولا فرآیند خشککردن میوهها در منزل طولانیتر هست و از افزودنیهایی که از واکنشهای قهوهای شدن پیشگیری می‌کنند استفاده نمیشود. زردآلو خشک سرشار از آنتی اکسیدان هست که به دوری از بیماری های قلبی عروقی، کمتر تراز کلسترول بد خون و پیشگیری از سرطان امداد می کند. وهمین در فاز می توان نیز به مشاجره صادرات نیز تمرکز نود چون همانطوری که اشاره شد جمهوری اسلامی ایران اساسی دقت به وضعیت اقلیمی خویش توانمند به ساخت انواع میوه بود و اساسی خشک کردن این میوه ها می اقتدار نیتز حوزه‌ را برآورد کرد .

ایندکسر